Sapuskasankarit peli

34.90

Sapuskasankareiden peli on suunniteltu innostamaan perheitä yhteisiin ruoanlaittohetkiin sekä uusiin makuhin tutustumisessa.

Pelilaudan voit kiinnittää jääkaappisi oveen tai muuhun magneettiseen pintaan pelilaudan takapuolella olevien magneettien avulla. Mikäli pelilauta suttaantuu keittiötöiden lomassa, ei hätää sen voi pyyhkiä nihkeällä liinalla! Mikäli pelimerkit hukkuvat, voit tilata niitä yksittäin lisää.

Nyt varmaan mietit, kuinka Taidon ja Ilon peliä pelataan. Tällä pelilaudalla kyse ei ole tuurista eikä tiedoista vaan eteenpäin pääset tekemällä ruokarohkean tehtäviä, eli osallistumalla ruoanlaittoon tai ruoan suunnitteluun, maistamalla uusia makuja ja syömällä reippaasti, vaikka ruoka ei olisikaan ihan sitä lempparia. Lisäksi pelilaudassa on tilaa perheenne omille säännöille. Halutessanne voitte käyttää ”vapaita sääntöjä” esimerkiksi miinuspisteisiin.

Hinta sisältää toimituskulut Suomen sisällä sekä ALV 24%

 

Osasto:

Sapuskasankarit peliin kuuluu:

  • Magneettinen pelilauta
  • 4 kpl magneettisia pelimerkkejä

Sapuskasankarit peli on Sapuskasankareiden perhepakettia, joka antaa kattavamman tuen lapsien ruoanlaittoon innostamiseen ja yhteisiin ruoanlaittohetkiinne.

Jos perheenne on isompi, muistathan että voit ostaa lisää pelimerkkejä. Lisätuotteille tarjotaan ilmainen toimitus, jos ne tilataan Sapuskasankareiden perhepaketin yhteydessä.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart