Kuvituskuva

Opi lisää

Tältä sivulta löydät vastauksia ruoanlaittoa koskeviin kysymyksiin, tehtäviä joilla voit testata tietämystäsi ruoanlaitosta ja vinkkejä Sapuskasankareiden juhlistamiseen.

Kysymyksiä ruoanlaitosta

Tässä osiossa käsitellään ruoanlaittoon liittyviä yleisiä kysymyksiä. Kysymyksien kautta käsittellään mm. erityisruokavalioita sekä ruoan säilytykseen liittyviä kysymyksiä.

Raaka-aineiden tunnistus -tehtävät

Tässä osiossa opit tunnistamaan raaka-aineita tehtävien avulla. Kun tunnet raaka-aineet, on sinun helpompi valmistaa ruokaa!

Testaa tietosi ruoanlaittotermeistä

Tässä osiossa voit testata tietosi siitä, mitä eri ruoanlaittotermit tarkoittavat.

Vinkit Sapuskasankareiden juhlistamiseen

Sapuskasankarit pelissä pääsee maaliin tekemällä ruokarohkean tehtäviä eli maistelemalla uusia makuja, auttamalla keittiötöissä. Jotta peli pysyisi mielenkiintoisena on välillä syytä juhlia voittajaa eli Sapuskasankaria!

Muistathan että voit liittyä lisäksi Sapuskasankarit -Facebook ryhmään!

Sapuskasankarit -ryhmä on luotu meille kaikille arjen ruokahuollon kanssa painiville. Tässä ryhmässä voit mm. kysyä vinkkejä ruoanvalmistukseen, jakaa parhaat vinkkisi lasten mukaan ottamiseen ruoanlaittoon tai voit saada ihan vain saada vertaistukea kun kattilat palavat pohjaan, kakku palaa poroksi tai sokeri ja suola menevät sekaisin.Voit liittyä ryhmään painikkeen kautta tai skannaamalla QR-koodin. 

Shopping Cart