Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Verkkokaupassa hyväksytyt maksutavat ovat verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken) ja Siirto- mobiilimaksu. 

Saat tunnukset automaattisesti tilauksen yhteydessä. Reseptipankin käyttöä helpottava värikoodaus tarra-setti toimitetaan postitse.

Tuotteet toimitetaan sinulle kirjepostin mukana. Tuotteet pyritään lähettämään 4 arkipäivän sisällä.

Asiakkaalla on kuluttajana oikeus peruuttaa verkkokaupasta ostamansa tavarat ja palvelut kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tavaroiden ja palveluiden vastaanottamisesta ilmoittamalla tästä Sapuskasankarit Tmi:lle. 

Asiakas voi käyttää peruuttamisoikeuttaan lähettämällä tilauksen peruuttamisesta tiedon osoitteeseen: hanna-riikka@sapuskasankarit.fi Asiakkaan on palautettava peruuttamisoikeuden nojalla peruuttamansa tavarat viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttaja vastaa tuotteen palautuskuluista, eli postituskuluista.

 Palautamme asiakkaalta saamamme maksusuoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Mikäli emme ole vastaanottaneet palautettavia tavaroita 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai asiakas on luotettavasti osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin. Ilmoitamme vastaanottamistamme palautuksista asiakkaalle aina sähköpostitse. Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan tilisiirtona asiakkaan ilmoittamalle tilille. Sapuskasankarit Tmi. ei hyvitä mahdollisesti asiakkaan valitseman maksutavan vuoksi kertyneitä korkoja tai muita mahdollisia lisämaksuja.

Digitaalisia palveluita koskeva peruuttamisoikeus

Digitaalisten palveluiden, eli esimerkiksi verkkokaupassa myytävien Sapuskasankarit reseptipankin ja lisäteemapakettien osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Digitaalisen sisällön osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas ottaa jäsenyyden käyttöön käyttäjätunnuksella, joka asiakkaalle on luotu. Lisäksi asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa digitaalisen sisällön toimittamisen aloittamiselle ja luopumiselle peruuttamisoikeudestaan, jos asiakas kirjautuu Sapuskasankarit-sivulle käyttäjätunnuksillaan ennen 14 päivän peruuttamisoikeuden päättymistä. Asiakas voi käyttää digitaalisia palveluita koskevaa peruuttamisoikeuttaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen hanna-riikka@sapuskasankarit.fi 

Tavaroita koskeva peruuttamisoikeus

Tavaroiden osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tilaamansa tavaran. Tavarat on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättöminä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus avata pakkaukset. Mikäli asiakas ei voi palauttaa tuotetta joko kokonaan tai osittain tai se palautetaan alkuperäistä huonommassa kunnossa, Sapuskasankarit Tmi:llä on oikeus vaatia asiakkaalta tuotteen arvon alentumista vastaavaa korvausta.

Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet, mikäli et ole niihin tyytyväinen. Jos haluat palauttaa tuotteen tai peruuttaa tilauksesi ole yhteydessä 14 päivän kuluessa tilauksesta hanna-riikka@sapuskasankarit.fi

Lue lisää palautuksesta Sapuskasankareiden yleisistä ehdoista.

Sähköpostissa tulee olla seuraavat tiedot:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Tilinumero, jonne haluat palautuksen
  • Palautettava tuote
  • Palautuksen syy

Huomioithan että postitse toimitettavat tavarat on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättöminä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus avata pakkaukset. Pakkaa tuotteet takaisin alkuperäiseen pakkaukseen ja sulje ne tiiviistii.  Mikäli asiakas ei voi palauttaa tuotetta joko kokonaan tai osittain tai se palautetaan alkuperäistä huonommassa kunnossa, Sapuskasankarit Tmi:llä on oikeus vaatia asiakkaalta tuotteen arvon alentumista vastaavaa korvausta.

Reseptipankit avautuvat vain käyttöoikeuden ostaneille. Reseptipankin käyttöoikeus kuuluu Sapuskasankarit reseptipankin aloituspakkaukseen ja Sapuskasankarit perhepakettiin. Siirry verkkokauppaan tästä linkistä. 

Mikäli olet jo asiakas, mutta et pääse sisälle reseptipankkiin, varmistathan että olet kirjoittanut sähköpostilla saamasi tunnuksen ja salasanan oikein. Muissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä: hanna-riikka@sapuskasankarit.fi

Shopping Cart