Lisää tietoa yrityksestä

Kuka on Sapuskasankareiden takana?

Hei! Täältä patojen ja ruutujen ääreltä löytyy Hanna-Riikka Kantelinen! Sapuskasankarit kiteyttävät suuret haaveeni ja intohimoni jotka ovat ruoanlaitto, ruokakasvatus sekä reseptien kehittäminen. Rakkaus ruokaa kohtaan syntyi äitini kanssa kokkaillessa, kehittyi kokkikoulussa ja näkökulma ruokaa kohtaan monipuolistui jatko-opinnoissa. 

Korona-aikana ravintoloiden ollessa kiinni mielessäni syntyi  idea: voisinko yhdistää mielenkiinnonkohteeni ja tukea lapsiperheitä ruoanlaiton haasteissa omalla, ihmisläheisellä tavallani?  Nyt muutaman vuoden jälkeen ja useamman mutkan jälkeen tässä sitä ollaan; levittämässä ruoanvalmistuksen ilosanomaa. 

Sapuskasanakareiden kumppanit

Sapuskasankarit eivät ole syntyneet yksin ja matkan varrella olen tarvinnyt paljon apua alojensa rautaisilta ammattilaisilta. Oikeiden kumppanien löytäminen ei ole kuitenkaan ollut helppoa ja siksi haluankin jakaa suositukset kaikista, jotka ovat olleet korvaamattomia minulle.

Pelilaudan kuvitus ja kuvituselementit Eveliina Netti 
Verkkosivujen tekninen toteutus ja ylläpitp Web Tech Desing
Painot
uotteet Keuruun Laatupaino
Tarratuotteet –
Stickit.fi ja Sticker App
PakkausmateriaalitNapakka Oy
MagneettituotteetMK Componet Oy

Haluaisitko nähdä oman nimesi listassa? Etsin aktiivisesti reseptien kehittäjiä, joiden kanssa voisimme tehdä lisäteema-reseptipaketteja yhteistyössä. Mikäli olisit kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Kuvituskuva
Kuvituskuva

Arvot ja missio

Missionani on auttaa kaikenlaisia kotitalouksia kohti parempaa ja helpompaa arkiruokahuoltoa ja tukea lasten ruoanlaittoon osallistamisessa. Erityisesti haluan toiminnallani tukea heitä, keille ruoanlaitto on haastavaa ja uutta.
Sapuskasankarit toimintaa ohjaavia arvoja ovat aitous, saavutettavuus ja helppous. Haluamme että Sapuskasankarit ovat saavutettava, aidosti kotitalouksia hyödyttävä tuote.

Kuvituskuva
Shopping Cart